Samen

"Samen sta je sterker. Ons pand aan de Lessepsstraat is de thuishaven geworden voor een aantal prachtige initiatieven waarmee we direct of indirect samenwerken."

We willen graag sociale start-ups helpen zich in te zetten voor een betere wereld. We werken vanuit ons pand samen met verschillende inspirerende organisaties waardoor wij elkaar kunnen enthousiasmeren en waarin we elkaar kunnen ondersteunen in de opzet of uitvoering van activiteiten.

Het is onze droom om de thuishaven te zijn voor organisaties met dezelfde passie voor het verbeteren van de wereld als wij. We hebben er al een aantal mogen verwelkomen en we kijken uit naar nog meer mooie samenwerkingsverbanden. Bekijk snel het aanbod, wellicht zit er wat voor je tussen!

Beauty for Ashes

Boek nu je schoonheidsbehandeling bij onze professional Aretha! Dit is hét moment om even tijd voor jezelf te nemen. Het leven is al druk genoeg. Soms moet je even ontsnappen uit de realiteit van alle stress. Wat is er beter dan jezelf verwennen met een schoonheidsbehandeling? Na een uurtje loop jij weer stralend de deur uit en kan de alledaagse hectiek weer aan!

Lees meer

Huiskamerclub

Zit jij in groep 4, 5 of 6, woon je in Zuilen en zou je op donderdagmiddag, direct na schooltijd, begeleiding bij je huiswerk willen en daarna even chillen en spelen, dan ben je van harte welkom! Kom gerust eens een keer kijken. En vraag ook of je vader of moeder/verzorger je dan wilt komen aanmelden. Hopelijk tot ziens!

De huiskamerclub wordt gecoördineerd door Désirée Herrebout