Samen

"Samen sta je sterker. Ons pand aan de Lessepsstraat is de thuishaven geworden voor een aantal prachtige initiatieven waarmee we direct of indirect samenwerken."

We willen graag sociale start-ups helpen zich in te zetten voor een betere wereld. We werken vanuit ons pand samen met verschillende inspirerende organisaties waardoor wij elkaar kunnen enthousiasmeren en waarin we elkaar kunnen ondersteunen in de opzet of uitvoering van activiteiten.

Het is onze droom om de thuishaven te zijn voor organisaties met dezelfde passie voor het verbeteren van de wereld als wij. We hebben er al een aantal mogen verwelkomen en we kijken uit naar nog meer mooie samenwerkingsverbanden. Bekijk snel het aanbod, wellicht zit er wat voor je tussen!

Beauty for Ashes

Boek nu je schoonheidsbehandeling bij onze professional Aretha! Dit is hét moment om even tijd voor jezelf te nemen. Het leven is al druk genoeg. Soms moet je even ontsnappen uit de realiteit van alle stress. Wat is er beter dan jezelf verwennen met een schoonheidsbehandeling? Na een uurtje loop jij weer stralend de deur uit en kan de alledaagse hectiek weer aan!

Lees meer

Feliz Hair

Op de bovenverdieping van ons pand is Felice een gezellige kapsalon begonnen. Felice besteed veel aandacht aan haar klanten en doet haar uiterste best om jou met je ‘droomcoupe’ naar buiten te laten gaan. Dikke aanrader wat ons betreft!

Lees meer

Tipi Talks

Powervrouw Rosa Balrak organiseert inspirerende avonden voor jonge vrouwen uit Utrecht. Door middel van Tipi Talks beleef je hoe het is om in een veilige sfeer verhalen te delen. Even rust in ons drukke hoofd. Een momentje voor jezelf. Interesse?! Eens in de maand op vrijdag wordt er een avond georganiseerd, kom je ook? De soep staat klaar vanaf 18.00 uur.

Stuur voor meer informatie of je aanmelding een mail naar Rosa (rbalrak@hotmail.com)