Over ons

Wie wij zijn

Youth for Christ Nederland is een stichting die jongeren opzoekt, hen helpt groeien en hen hoop wilt bieden voor de toekomst. Door heel Nederland neemt het Youth for Christ jongerenwerk verschillende vormen aan. In Utrecht ligt onze expertise vooral op het gebied van meidenwerk.

Binnen onze afdeling Utrecht werken wij al zo’n tien jaar met jongeren in diverse wijken van Utrecht. Dit doen wij onder andere door middel van wekelijkse huiswerkklassen en meidenclubs te organiseren. Bij de meidenclubs gebruiken wij de methode SuperWoman waarin wij met de meiden werken aan een positief zelfbeeld, dromen voor de toekomst en het ontdekken van talenten.

Ons kantoor en jongerenpand staat in Zuilen. Vanuit deze locatie organiseren we ook buurtwerk. Hierin proberen wij zoveel mogelijk samen te werken of te ondersteunen aan bestaande initiatieven. Een aantal projecten waaraan wij mee werken zijn het Vakantie Bijbel Feest, de Vakantie Bijbel Club, Buurtfeesten en Meidenfeesten.

Team

Om al dit jongerenwerk mogelijk te maken werken wij met een team van enthousiaste betaalde en vrijwillige medewerkers. Wilt u een van onze medewerkers persoonlijk contacten? Stuur dan een email naar info@yfcutrecht.nl en dan sturen wij uw email door naar de betreffende persoon.

Stagiaires

Heb jij hart voor meiden en wil je meer leren over deze doelgroep en ben je nog op zoek naar een afwisselende en uitdagende stage? We zoeken regelmatig tweedejaars en derdejaars Social Work stagiaires. Heb jij interesse? Mail je CV & motivatie naar info@yfcutrecht.nl

Vacatures

Wil je onderdeel worden van ons team door aan de slag te gaan als vrijwilliger of stagiaire? Kijk dan op onze pagina met vacatures voor de mogelijkheden.

Vacatures