Geloof

Onze motivatie voor dit mooie werk halen we uit ons geloof. Wij geloven dat Gods liefde voor iedereen is en dat delen we graag uit. Als we onszelf en anderen kunnen motiveren om zich voor elkaar in te zetten, maken we de wereld een stukje mooier.

Geloof

Wij zetten ons samen met vrijwillige Utrechters op verschillende manieren voor kinderen, jongeren en volwassenen in. Dit doen wij op drie gebieden: Geloof, Tieners en Samen. Op deze pagina kun je de activiteiten vinden die bij de afdeling geloof horen.

Vanuit ons pand in Zuilen organiseren wij activiteiten waarin kinderen of tieners meer te weten kunnen komen over het geloof. Deze activiteiten worden georganiseerd door enthousiaste christenen uit de wijk Zuilen en gefinancierd door lokale kerken.

Buurtfeesten

Buurtfeesten zijn het leukste wat er is. Als buren elkaar ontmoeten en een kijkje nemen in het leven van de ander. Je kunt niet alleen een kijkje in ons pand nemen tijdens een buurtfeest maar je kinderen kunnen zich ook uitleven tijdens het knutselen, koken of met de oud-hollandse spelletjes.

Vakantie Bijbel Club

De Vakantie Bijbel Club is een maandelijkse club die is voortgekomen uit het Vakantie Bijbel Feest wat één keer per jaar georganiseerd wordt in het Muiderslotplantsoen in Zuilen.

Koningsdochters

Koningsdochters is een meidentraject voor (christelijke) tienermeiden uit klas 3&4.

Als kind heb je misschien vaak gehoord dat God van je houdt, maar wat kun je daar nu mee in je dagelijks leven? Of vraag je je soms af wat jouw talenten zijn en wat jou uniek maakt?

Over dit soort vragen en thema’s willen we met tienermeiden in gesprek gaan tijdens dit meidentraject. Wij hopen dat ze in dit traject Gods waarheid leren kennen over zichzelf en hoe ze daaruit, als Koningsdochters, kunnen leven en groeien.

Lees meer