Meidencafé

Vanuit ons maatjesproject Zoals JIJ is het idee ontstaan om een meidencafé te organiseren. Het meidencafé is een plek waar je kunt chillen, kletsen, een spelletje kunt doen en kunt genieten van een lekker drankje. Ook worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals brownies bakken. Ben jij tussen de 13 – 18 jaar (vanaf de middelbare school) en lijkt het je leuk om een keer te komen kijken, voel je welkom om gewoon langs te komen. En heb je nog een vraag, stuur vooral een berichtje naar Annemieke (06-57742882).

Ps. Door het meidencafé is er zelfs een meidenband gevormd. Deze band, genaamd ‘LEEM’, speelde bij ons jubileumfeest van Zoals JIJ de sterren van de hemel.

Praktische informatie

Wanneer: elke dinsdag van 16.30 – 18.00 uur
Waar: De Lessepsstraat 78, Zuilen
Wie: Meiden van 13 – 18 jaar (vanaf de middelbare school)
Leiding: Femke, Sanne, Caroline, Annemieke, Jorinde & de Zoals JIJ-vrouwen

Voor meiden uit groep 8:
Ga je na de zomervakantie naar de middelbare school, dan mag je vanaf 14 mei al een aantal keer langskomen bij het meidencafé. Zo heb je al een leuke plek waar jij na de zomervakantie naartoe kunt gaan om te kletsen, te chillen en leuke activiteiten te doen. Kom vooral een keertje kijken en neem je vriendinnen mee. Op de volgende data ben je welkom van 16.30-18.00 uur.

14 mei: totebags versieren
21 mei: armbandjes maken
28 mei: kaarsen beschilderen
4 juni: cupcakes bakken en versieren
11 juni: schilderij maken
18 juni: Zoals JIJ zomerfeest