Jubileumfeest Zoals JIJ

Zoals JIJ

Jubileumfeest

Een maand geleden vierden we een groot feest: Zoals JIJ bestaat 5 jaar!

Het was een hele gezellige avond met toffe muziek van tienerband LEEM en lekkere pizza’s gebakken door jongeren uit Lelystad. Natuurlijk ontbrak ook de taart niet en hebben we veel foto’s vanuit de photobooth als kostbare herinneringen aan deze avond. Er was een Zoals JIJ museum met allemaal mooie verhalen uit de afgelopen jaren en we deelden een speciaal Zoals JIJ jubileum magazine uit aan iedereen.

Het mooiste waren de gesprekken tussen alle aanwezigen; meiden, maatjes en netwerkpartners leerden elkaar kennen en deelden hun verhalen met elkaar. Dat is de kern van ons project, eerlijke verhalen delen en waardevolle verbindingen maken tussen jongeren en maatjes!

Met een hart vol dankbaarheid kijken we terug op deze bijzondere avond en zien we uit naar wat de toekomst nog voor mooie Zoals JIJ verhalen in petto heeft!

Hieronder een kleine terugblik met wat foto’s die gemaakt zijn door Agape Stories.

Geschreven door Caroline