Start van het nieuwe seizoen

We zijn weer gestart!

Het nieuwe seizoen is begonnen

De afgelopen weken zijn al onze activiteiten voor tieners weer begonnen. Ook is ons team uitgebreid met de komst van twee nieuwe stagiaires; Ahsen en Angelique.

We hebben de start van de huiswerkklas in Zuilen feestelijk afgetrapt. Ons pand zat weer gezellig vol met een groep van 15 tieners die elkaar en ons team leerden kennen. Ze deden scheikundige proefjes en spelletjes met elkaar. Een deel van deze groep kwam een week later weer terug met hun huiswerk, daar zijn we super blij mee en dankbaar voor! We hebben er veel zin in om dit seizoen aan de slag te gaan en de tieners uit de wijk te helpen ontdekken waar hun talenten liggen. Elke maandag staan we voor hen klaar van 15.00-17.00uur.

Daarnaast zijn ook de meidenclubs weer van start gegaan met gezellige eerste clubmiddagen. Bekende gezichten maar ook een aantal nieuwe meiden sloten aan bij de clubs. Super leuk om te zien! De meidenwerkers gaan ook met frisse energie en inspiratie aan de slag dankzij de SuperWoman training die we vorige week organiseerden. We zien uit naar veel gezelligheid maar ook mooie gesprekken over diverse thema’s uit de SuperWoman methodiek met alle meiden.

Kortom, het nieuwe seizoen is goed begonnen en we hebben weer veel zin in alle komende activiteiten en evenementen!