Impactveiling

Fundraise event 2022

Impactveiling

Zaterdag 25 juni was het feest in ons pand! We verkochten heerlijke taart, koffie, thee & smoothies, leuke kaartjes en mooie pre-loved kleding. En we hielden een veiling waar we een hele hoop toffe producten en diensten mochten veilen dankzij veel enthousiaste sponsors. Het was geweldig om ons pand vol te hebben met buurtbewoners, vrienden en familie die ons jongerenwerk kwamen supporten.

We hebben €2.200 opgehaald met dit leuke event! Dit volledige bedrag gaat naar ons jongerenwerk in Utrecht. De afgelopen weken werd voor ons weer benadrukt hoe waardevol het is dat we betrokken zijn bij de levens van jongeren. Op de meidenclubs kwamen we meiden tegen die rondliepen met veel persoonlijke frustraties en ook in het maatjesproject Zoals JIJ horen we regelmatig heftige verhalen van meiden. Om deze meiden de aandacht te kunnen blijven geven die ze nodig hebben zijn we afhankelijk van jullie steun door gebed, giften en donaties. Daarom zijn we heel dankbaar voor het mooie bedrag dat we hebben opgehaald.

Kon je 25 juni niet komen maar wil je ons werk wel supporten? Word dan donateur en kies voor een maandelijkse bijdrage die bij jou past!

Word donateur