Koningsdochters traject

Nieuw project voor tienermeiden

Koningsdochters

Ons nieuwe project ‘Koningsdochters’ is van start gegaan. Gisterenavond kwam een groepje van 8 tienermeiden voor het eerst samen voor een gezellige avond met goede gesprekken. De komende zes weken zullen we met elkaar optrekken en praten over de relatie tussen ons geloof en onze identiteit. We gaan samen aan de slag met de vraag: ‘Je bent een dochter van de hoogste koning, maar wat betekent dat voor je dagelijks leven?’ We delen persoonlijke verhalen met elkaar en dagen elkaar uit om meer te leren over God. Natuurlijk is er daarbij ook veel ruimte voor gezelligheid. De eerste avond werd er al veel gelachen en was er een fijne en open sfeer.

We zien uit naar de volgende avonden en het opbouwen van een relatie met deze meiden, we bidden dat ze zichzelf en God beter leren kennen tijdens dit traject. Wil je meer weten over dit project? Klik dan op de button hieronder.

– Geschreven door Caroline 

Meer informatie over Koningsdochters