Nieuw maatjesproject Zoals HIJ

Nieuw maatjesproject in Utrecht

Zoals HIJ

We zijn gestart met Zoals HIJ! Een maatjesproject voor jongens uit Utrecht van 15-21 jaar. Via onze website www.zoalshij.nl kunnen zij een maatje uitkiezen. Onze maatjes zijn jonge enthousiaste mannen (22-39 jaar) die het tof vinden om leuke dingen te doen met een jongen uit hun stad.

We geloven dat als jonge mannen tijd investeren om de ander op te bouwen en te bemoedigen, dat ze er met elkaar zoveel sterker van worden. Met dit maatjesproject, Zoals HIJ, willen we elke jongen de mogelijkheid geven om vrijblijvend in contact te komen met een inspirerende jonge man die de tijd neemt om naast hem te gaan staan, in hem te geloven en hem aan te moedigen bij het ontwikkelen van zijn talenten en bij de keuzes die hij voor de toekomst moet gaan maken.

Onze hoop is dat er via dit project veel nieuwe en betekenisvolle relaties ontstaan die de levens van zowel de jongere als de volwassene verrijken.

Wil jij meedoen? Of ben je op zoek naar een maatje? Meld je dan aan via de website van Zoals HIJ