Hello Life buurtfeest

Op 31 oktober 2020 waren alle kinderen welkom om bij ons het leven te vieren. Alle ellende die het coronavirus met zich meebrengt was eventjes ver te zoeken op ons Hello Life Kinderfeest. Het vond plaats op de dag van halloween maar er was geen sprake van duisternis of horror. Wij hebben samen met de kinderen ons lichtje laten schijnen op de Lessepsstraat in Zuilen. Letterlijk ook, want er werd geknutseld met waxinelichthouders en marshmallows werden bruingebakken boven de vuurkorf. Ook konden kinderen zich laten meeslepen in een spannend bingo spel en onwijs lekkere koekjes bakken. Als vlindertjes en superhelden geschminkt, vlogen de kinderen van activiteit naar activiteit om hun stempelkaartje zo vol mogelijk te krijgen. We hebben in totaal zo’n 45 kinderen (verdeeld over de middag) mogen verwennen met aandacht en pannenkoeken en daar zijn wij blij mee. Tijdens het opruimen was er voldoening te zien bij de vrijwilligers, en luidde er de vraag: “Doen we dit met kerst weer?”

– Geschreven door Tirza (stagiaire jongerenwerk)