Zoals Mama

ZOALS mama

Inspiratie voor een waardevolle moeder-dochter band

Als meisje is je moeder vaak je eerste rolmodel. Wat zegt ze? Hoe gaat ze om met anderen? Meiden kijken vaak tegen hun moeder op. Tegelijkertijd kan het moederschap soms een uitdaging zijn. Zeker wanneer meiden in de puberteit komen. Die leuke, lieve meid van je die ineens in een rap tempo aan het veranderen is. Je wilt als moeder de band sterk houden en ze tegelijkertijd de ruimte geven om zich te ontwikkelen.

Met ons nieuwe project ZOALS mama willen we moeders en dochters inspireren om elkaar tijd en aandacht te geven. Door middel van informatie in onze nieuwsbrief en door het volgen van ons Instagram-account blijf je als mama op de hoogte van de snelle ontwikkeling waar je dochter in zit. Met oprechte aandacht leren jullie elkaar beter kennen en komen belangrijke thema’s aan de orde. Zo versterk je niet alleen jullie onderlinge band maar geef je je dochter ook het zelfvertrouwen wat ze nodig heeft. Dat zorgt er weer voor dat ze goed voorbereid haar toekomst tegemoet gaat.

Waarom doen wij dit?

Bij YfC Utrecht werken wij al jaren met de leukste doelgroep: tienermeiden. Door middel van clubs, activiteiten, workshops, trainingen en coaching ondersteunen wij de meiden bij allerlei uitdagingen. Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen, werken ze aan hun toekomst en ontdekken ze wie ze zijn. Omdat wij in de praktijk zien hoe belangrijk dat is willen wij ons bereik graag vergroten. En daar hebben we jou voor nodig! Met ZOALS mama willen we er samen met jou als mama voor zorgen dat meer tienermeiden weerbaar zijn voor de uitdagingen die voor hen liggen. Samen willen we gaan voor een nieuwe generatie meiden die opgroeit tot sterke inspirerende vrouwen. Doe jij mee?

inspiratie

Ontvang onze nieuwsbrief met tips en informatie

Onze nieuwsbrief wordt elke 3 maanden verstuurd en is echt een cadeautje in je inbox.

Ook verschijnen er regelmatig interessante nieuwsitems op onze website. Lees bijvoorbeeld meer over het puberbrein of over de impact van stress bij jongeren.

Lees meer over het puberbrein Lees meer over stress
geef door

Deel uit wat je ontvangt

We willen investeren in tienermeiden en zo bouwen aan een nieuwe generatie sterke vrouwen.

Help jij ons in deze missie?

Door ons maandelijks te steunen kunnen wij steeds meer tienermeiden bereiken:

  • met een bedrag van 3 euro per maand help je ons om inspiratie te versturen naar nog meer moeders van tienermeiden via ZOALS mama.
  • door 10 per maand te geven kunnen wij een Zoals JIJ koppel een jaar lang ondersteunen.
  • met een bedrag van 30 euro per maand ondersteun je een Zoals JIJ koppel en kunnen wij de vrijwilligers extra trainingen geven.

Gebruik het onderstaande donatieformulier. Vul het door jou gekozen maandelijkse bedrag in en kies voor het project ‘Utrecht – Zoals Mama‘.
Bij voorbaat heel veel dank voor jouw bijdrage!

Stap 1

Ja, ik steun het werk van Youth for Christ

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht

Verplicht
Stap 2

Persoonlijke gegevens

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Stap 3

Betaalwijze

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
SOMMIGE VELDEN BEVATTEN EEN FOUT